V Centru sociálních služeb a pomoci Chrudim se potýkáme již několik týdnů s nedostatkem ochranných zdravotních pomůcek pro naše pečovatelky v přímé péči a všeobecné sestry domácí zdravotní péče. Tato situace je pro nás zvlášť složitá vzhledem k faktu, že naši klienti jsou nejrizikovější skupinou obyvatel, kterou musíme maximálně chránit. Zásobování ochrannými pomůckami se proto snažíme řešit nejen pomocí centrální distribuce, ale také vlastními silami. Velkou oporou je nám i zřizovatel město Chrudim.
Pomoc nabídl i můj syn, Libor Pilař, který nám domluvil s Martinem Janošíkem a Vladanem Kudláčkem ze společnosti iTrade Group s.r.o. Chrudim, dodávku respirátorů.
Velice milé bylo zjištění, že tato společnost se rozhodla Centru sociálních služeb a pomoci Chrudim respirátory v hodnotě 40.000 Kč darovat.
Děkuji všem zainteresovaným za dar, kterého si v této nelehké době opravdu ceníme.

Ing. Dana Pilařová, ředitelka
Centrum sociálních služeb a pomoci Chrudim
Za zřizovatele byl přítomen starosta města Chrudim Ing. František Pilný, MBA.

Pozn.: V té krabici jsou respirátory FFP2.

Video:

Štědrý dar respirátorů pro Centrum sociálních služeb Chrudim

👉️ Centrum sociálních služeb Chrudim 24. 3. 2020V Centru sociálních služeb a pomoci Chrudim se potýkáme již několik týdnů s nedostatkem ochranných zdravotních pomůcek pro naše pečovatelky v přímé péči a všeobecné sestry domácí zdravotní péče. Tato situace je pro nás zvlášť složitá vzhledem k faktu, že naši klienti jsou nejrizikovější skupinou obyvatel, kterou musíme maximálně chránit. Zásobování ochrannými pomůckami se proto snažíme řešit nejen pomocí centrální distribuce, ale také vlastními silami. Velkou oporou je nám i zřizovatel město Chrudim.Pomoc nabídl i můj syn, Libor Pilař, který nám domluvil s Martinem Janošíkem a Vladanem Kudláčkem ze společnosti iTrade Group s.r.o. Chrudim, dodávku respirátorů. Velice milé bylo zjištění, že tato společnost se rozhodla Centru sociálních služeb a pomoci Chrudim respirátory v hodnotě 40.000 Kč darovat.Děkuji všem zainteresovaným za dar, kterého si v této nelehké době opravdu ceníme.Ing. Dana Pilařová, ředitelkaCentrum sociálních služeb a pomoci ChrudimZa zřizovatele byl přítomen starosta města Chrudim Ing. František Pilný, MBA.👉️ Pozn.: V té krabici jsou respirátory FFP2.

Zveřejnil(a) Město Chrudim – oficiální stránka dne Úterý 24. března 2020